Voluit Leven met mindfulness cursus

Aangeboden
Mentaal welbevinden

Voor volwassenen die zich soms somber, gespannen, angstig of vermoeid voelen organiseren Pro Persona Connect en Incluzio vanaf 3 oktober de cursus ‘Voluit Leven’ in de gemeente Rheden. Regelmatig pijn hebben, een gevoel van leegte of zelfkritiek kunnen ook redenen zijn om deel te nemen.

 

In de cursus ‘Voluit Leven’ gaat het er niet om zichzelf te veranderen, maar om een andere kijk op het leven te krijgen en bewuste keuzes te maken. Dit wordt geleerd door middel van Mindfulness-oefeningen; gerichte aandacht in het hier en nu. Daarnaast is het belangrijk een goede balans te vinden in het accepteren van dingen die niet veranderd kunnen worden en te investeren in dingen die echt belangrijk zijn en waar wel invloed op uitgeoefend kan worden.

 

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten op donderdag 3 + 10 + 17 + 24 + 31 oktober, 7 + 14 + 21 november 2024 van 09.30-11.30 uur in Rheden. Door de cursus te volgen krijgen deelnemers meer kijk op eigen patronen en hoe met pijn en leed om gegaan wordt. Er wordt aandacht besteed aan het observeren en accepteren wat er in zichzelf omgaat, minder te oordelen en milder te worden.

 

Geïnteresseerde inwoners van de gemeente Rheden kunnen zich aanmelden via https://propersonaconnect.nl/aanbod/cursussen/preventie/voluit-leven/ of tel. 026-3124483 of preventie@propersona.nl. Vooraf zal er een kennismaking zijn met de cursusleider.

Voor deelname vragen wij deelnemers het cursusboek zelf aan te schaffen à € 30,-.

Wie

Volwassenen
Senioren

Dorpen

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Pro Persona Preventie
-12