Help mee met woontips voor ouderen

Gevraagd
Helpen
Ontmoeten
Idee

Ben jij de vrijwilliger die 55plussers helpt met handige tips voor woningaanpassingen?

Voor ons project Mijn Huis Mijn Toekomst zijn we op zoek naar wat extra handen. Je gaat op huisbezoek bij ouderen die een woningaanpassing willen realiseren. Binnen het huis kunnen kleine ingrepen namelijk er al vaak voor zorgen dat de oudere makkelijker en prettiger woont. Denk bijvoorbeeld aan de drempels letterlijk wegnemen, of zorgen dat de persoon zich veiliger kan douchen. Jij geeft praktisch advies.

Je staat ouderen in de gemeente Rheden met raad en daad bij. De senioren waarderen deze gesprekken enorm en vinden het prettig om dit contactmoment te hebben. Dankzij jouw hulp kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.

Je hebt de vrijheid om zelf de gesprekken in te plannen, dus je bent niet aan een vaste dag of tijd gebonden. Wij, stichting STOER, bieden je een training aan om jouw vrijwilligerswerk vol vertrouwen af te leggen.

Wil je meer informatie? Of maakt jouw hart al een sprongetje en lijkt het je leuk om bij ons fijne team aan te sluiten? Dat vinden we stoer! Bel of mail dan even naar Heidi Nusselder; 06-11608924 / 026-3611975 / heidinusselder@stichtingstoer.nl

Meer informatie over onze dienstverlening is te lezen op de website www.stichtingstoer.nl

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Heidi:

Heidi Nusselder
Contactpersoon
-11