Grenzen stellen online voorlichting

Aangeboden
Meedoen

Voor volwassenen die het lastig vinden om grenzen te stellen, om nee te zeggen, organiseert Pro Persona Connect afdeling preventie op dinsdagavond 12 december om 19.30 uur een gratis webinar over het thema grenzen stellen. Tijdens dit webinar krijgt men informatie en tips om op een duidelijke en respectvolle manier nee te zeggen.

 

Iedereen vindt het wel eens lastig om nee te zeggen of om te zeggen dat iets vervelend is. Het gevoel de ander te kwetsen of de angst het kwalijk genomen te worden is voor veel mensen een reden om toch vaak ja te zeggen. Door regelmatig over de eigen grenzen te gaan en niet genoeg voor zichzelf op te komen kunnen er klachten ontstaan zoals stress, vermoeidheid en overbelasting.

 

Naast tips krijgen deelnemers tijdens dit interactieve webinar ook meer inzicht in de eigen manier van communiceren en hoe de eigen grenzen te voelen en aan te geven.

 

Om de Zoom link voor het webinar te ontvangen kunnen geïnteresseerden zich aanmelden bij Pro Persona Connect, afdeling preventie: preventie@propersona.nl o.v.v. de woonplaats. Tijdens het webinar zelf zijn deelnemers anoniem.

 

Wie

Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Dorpen

Contact

Neem contact op met Pro Persona:

Pro Persona Preventie
Contactpersoon
-12