Beter Slapen online voorlichting

Aangeboden
Meedoen

Voor volwassenen die problemen hebben met slapen organiseert Pro Persona Connect afdeling preventie op dinsdagavond 14 november om 19.30 uur een gratis webinar over het thema slapen. Tijdens dit webinar krijgen deelnemers informatie en tips om de slaapproblemen aan te pakken.

 

Slecht slapen doet iedereen weleens. Echter zijn er ook mensen die regelmatig moeite hebben met inslapen. Of zij worden ’s nachts wakker en kunnen niet meer in slaap komen.

Wanneer slaapproblemen langere tijd aanhouden dan heeft dit gevolgen voor het functioneren overdag. Het kan leiden tot vermoeidheid, prikkelbaarheid, concentratie- en geheugen problemen. Het is daarom belangrijk slaapproblemen aan te pakken.

 

Naast tips krijgen deelnemers tijdens dit interactieve webinar ook meer inzicht in voorwaarden om goed te kunnen slapen, welke problemen er kunnen zijn en hoe de slaap verbeterd kan worden.

 

Enkele reacties van deelnemers die dit webinar al eens gevolgd hebben: ‘Het was informatief, zin om mee aan de slag te gaan’, ‘Herkenning en het helpt om er weer bewust mee bezig te zijn’.

 

Om de Zoom link voor het webinar te ontvangen kunnen geïnteresseerden zich aanmelden bij Pro Persona Connect, afdeling preventie: preventie@propersona.nl o.v.v. de woonplaats. Tijdens het webinar zelf zijn deelnemers anoniem.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Dorpen

Contact

Neem contact op met Pro Persona:

Pro Persona Preventie
Contactpersoon
-9