Prikbord van Rheden-Rozendaal

Ontdek de 6 oproepen van je buren

Rheden-Rozendaal
Informatiebijeenkomst "De Deelkring"
50-plussers ontmoeten elkaar bij “De Deelkring” in Dorpshuis Rheden.De Deelkring is een vaste groep (8 tot 10) enthousiaste 50-plussers die één keer in de twee weken op dinsdagmiddag (14–16 uur - even weken) bij elkaar komt. (een ander dagdeel of avond is mogelijk bij voldoende deelnemers). De Deelkring is bedoeld voor mensen die gezelligheid zoeken, nieuwsgierig zijn en zich willen verdiepen in actuele of persoonlijke onderwerpen. Lees meer...
Velp
Kom klaverjassen of jokeren
Kom eens vrijblijvend meedoen op een dinsdagavond vanaf 19.00 uur!
Velp
Kom ook Jeu de Boulen!
Jeu de boulers kunnen zich aanmelden voor deelname.Het spel wordt het hele jaar gespeeld. Heb je zin om mee te doen?Meer informatie of aanmelden bij de heer Hennie Jans: henniejans1955@gmail.comJe bent van harte welkom!
Velp
Onze ‘vergeten’ kolonie, VOC op
In een presentatie op 19 oktober om 19.30 uur besteed Martin aandacht aan deze herinneringen uit de ‘vergeten’ kolonie. In het tweede deel van de presentatie geniet u van de film die Martin op Sri Lanka maakte. Nu staan het rijke culturele erfgoed uit het Boeddhisme, de mooie wildparken en de bijzondere landschappen centraal. Maar aan het eind keren we met prachtige filmbeelden terug naar het VOC-tijdperk.
Velp
Zangclub De Paperclip
Meld je nu al aan voor de zangclub. We starten op vrijdag 11 november 2022.
Rheden-Rozendaal
Tafeltennistafel gezocht
Voor onze woongroep zijn wij op zoek naar een tafeltennistafel. Zo hoeven onze jongeren zich minder te vervelen tijdens de zomervakantie en kunnen ze lekker potjes 'rond de tafel' spelen buiten. Laat het alsjeblieft weten wanneer je ons kunt helpen!