Prikbord van Rheden-Rozendaal

Ontdek de 6 oproepen van je buren

Aangeboden
Ontmoeten

Informatiebijeenkomst "De Deelkring"

50-plussers ontmoeten elkaar bij “De Deelkring” in Dorpshuis Rheden.

De Deelkring is een vaste groep (8 tot 10) enthousiaste 50-plussers die één keer in de twee weken op dinsdagmiddag (14–16 uur - even weken) bij elkaar komt. (een ander dagdeel of avond is mogelijk bij voldoende deelnemers). 

De Deelkring is bedoeld voor mensen die gezelligheid zoeken, nieuwsgierig zijn en zich willen verdiepen in actuele of persoonlijke onderwerpen.

De deelnemers brengen zelf een onderwerp in. Het delen van persoonlijke kennis, inzichten en ervaringen en hierin samen verdieping zoeken kan een verrijking zijn van je leven en je persoonlijke inzichten. Daarnaast is het een uitstekende manier om actief betrokken te blijven bij wat leeft in de samenleving.

Heeft u belangstelling om deel te nemen of wilt u meer informatie?

Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 12 oktober om 19.00 uur in het Dorpshuis Rheden (ruimte 6), of neem contact op met Meindert de Jong via jong.div@gmail.com of 06 53801375.

Aangeboden
Meedoen

Kom klaverjassen of jokeren

Kom eens vrijblijvend meedoen op een dinsdagavond vanaf 19.00 uur!

Aangeboden
Meedoen

Kom ook Jeu de Boulen!

Jeu de boulers kunnen zich aanmelden voor deelname.

Het spel wordt het hele jaar gespeeld. Heb je zin om mee te doen?

Meer informatie of aanmelden bij de heer Hennie Jans: henniejans1955@gmail.com

Je bent van harte welkom!

Aangeboden
Ontmoeten

Onze ‘vergeten’ kolonie, VOC op Ceylon

In een presentatie op 19 oktober om 19.30 uur besteed Martin aandacht aan deze herinneringen uit de ‘vergeten’ kolonie. In het tweede deel van de presentatie geniet u van de film die Martin op Sri Lanka maakte. Nu staan het rijke culturele erfgoed uit het Boeddhisme, de mooie wildparken en de bijzondere landschappen centraal. Maar aan het eind keren we met prachtige filmbeelden terug naar het VOC-tijdperk.

Prijs

€5,00
Aangeboden
Meedoen

Zangclub De Paperclip

Meld je nu al aan voor de zangclub. We starten op vrijdag 11 november 2022.

Prijs

€24,00
Gevraagd

Tafeltennistafel gezocht

Voor onze woongroep zijn wij op zoek naar een tafeltennistafel. Zo hoeven onze jongeren zich minder te vervelen tijdens de zomervakantie en kunnen ze lekker potjes 'rond de tafel' spelen buiten. Laat het alsjeblieft weten wanneer je ons kunt helpen!

Zoom