Samen Stenfert

onderneming
Buurtinitiatief
Meedoen
Buurtteam
Kwaliteit van leven

Doe met ons mee!

Samen Stenfert is de bonte buurtgroep van alle leeftijden,gesteldheden en komaf, in de wijk Stenfert in Dieren die zorgt dat Stenfert nu en de komende jaren weer helemaal opgeknapt, leuk, bruisend en helemaal mooi, groeiend en blij richting de toekomst gaat. En we zijn op zoek naar JOU! om je als buur te leren kennen of opnieuw te spreken, om te helpen vrijwilligen, mee te doen op een van onze buurtdagen op opfleurdagen en/of om ons team te versterken! Er is altijd wat te doen, en je bent van harte welkom om een kop koffie te komen drinken! bel op, mail, laat een facebook of instagramberichtje achter, kom langs in de huiskamer in het Duynhuis en spreek met ons, we vinden het leuk om van je te horenj!

Wat we zoal doen:

De Buurthap elke twee weken in Pand 31, de halfjaarlijkse Opfleurdag waar we ellke keer een stuk of drie straten, tuinen en huizen van de wijk aanpakken en weer helemaal tip-top maken voor en door buurtbewoners, verder zijn sommigen van ons te vinden op het Duynhuis/Inloophuis bij de dagelijkse huiskamer of andere projecten. Voor de komende jaren zijn we druk bezig de wijk blijvend op te knappen en te verbeteren, we praten met het ontwerpbureau INBO wat zich specialiseert om de buurt/wijk/mensen mee te laten werken aan de ontwerpen, Incluzio, de Gemeente Rheden en de Provincie Gelderland om mee denken over onze behoeftes, wensen en de toekomst van de wijk. van post-it sessies tot praten over armoede, van het vervangen van het riool tot het ontwerpen van een buurttuin of duurzaam kunstproject.

we trekken op met o.a. de Provincie Gelderland, gemeente Rheden, woningcorporatie Vivare, INBO community design, het inloophuis en het Duynhuis, Incluzio, Ikbuurtmee.nl, wegwijsinrhedenrozendaal.nl, het nieuwe initatief Bloeiplek en andere organisaties en ondernemers die in Stenfert actief zijn.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Waar

van der Duyn van Maasdamstraat 31
Dieren

Meer informatie

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

9