Studiekring Dieren

non-profit organisatie
Ontmoeten

Onze Studiekring Dieren bestaat sinds 1997 en valt onder het landelijk Platform Studiekringen 50plus. Van oktober t/m april komen de leden eens per week bijeen in Multifunctioneel Centrum De Oase, naast de bibliotheek. Onze studiekring bestaat uit een gemêleerde groep 55+ers van maximaal 15 personen die elkaar ontmoeten met het doel in een open en prettige sfeer met elkaar van gedachten te wisselen en kennis te delen over diverse onderwerpen. Meestal wordt het eerste uur besteed aan het uitwisselen van ervaringen van de leden van de laatste week. In het tweede uur wordt het geplande onderwerp besproken.

 De leden kunnen zelf de meest uiteenlopende onderwerpen aandragen. Zo kan het gaan over reizen, architectuur en erfgoed, hobby’s, literatuur, geschiedenis, of actuele onderwerpen. Hoe groter de verscheidenheid, hoe interessanter voor de toehoorder.

Het lid dat de voordracht houdt, verzamelt gerichte informatie over een onderwerp, presenteert het en toetst zijn of haar mening aan die van de anderen.

Soms wordt er een gastspreker uitgenodigd of worden excursies rondom een thema georganiseerd.

Bent u iemand die open staat voor nieuwe contacten en die trouw wil deelnemen aan de bespreking van de gekozen onderwerpen en één tot twee keer per jaar een onderwerp wil presenteren, dan biedt onze studiekring u die mogelijkheid. Deelname is een aanvulling op uw kennis en inzichten en biedt bovenal ontspanning en gezelligheid.

Wanneer zijn de bijeenkomsten?

Vrijdag (oktober t/m april)

Tijd: 09.30 – 12.00 uur in De Oase zaal 2

 Contactgegevens

Henk van Manen, Tel : 0313 – 414 503

e-mail: hg.van.manen@hetnet.nl

 

 

Wie

Senioren

Contact

Neem contact op met Henk:

Henk van Manen
Contactpersoon
5