Welkom bij De Paperclip

Buurthuizen
De Paperclip is al ruim 40 jaar het multifunctionele ontmoetingscentrum in Velp. We zijn een stichting die volledig draait op vrijwilligers. In ons Ontmoetingscentrum staan de drie O’s centraal:

●         Ontmoeten

Iedereen is welkom in De Paperclip om elkaar te ontmoeten in de gezellige huiskamer of voor het volgen van een cursus, meedoen aan een activiteit, vergadering of informatieavond. 

●         Ontspannen

Op veel manieren kunt u ontspanning vinden in De Paperclip. Zo kunt u deelnemen aan onder meer het biljarten, klaverjassen, zangclub of de jeu de boules.

●         Ontwikkelen

Twee keer per jaar is er een nieuw cursusaanbod, waaraan 400 cursisten jaarlijks deelnemen. Een grote variëteit aan cursussen op het gebied van onder meer creatief, taal, lichaam en geest, historie, kunst en computers. 

Wordt ook vrijwilliger

Om dit alles mogelijk te maken zijn we voortdurend op zoek naar uitbreiding van ons enthousiaste vrijwilligersteam. We zoeken gastvrouwen en -heren, voor een dagdeel per week of op afroepbasis.

Heb je ideeën voor nieuwe activiteiten en cursussen? Lever dan een bijdrage aan de cursus- en activiteitencommissie. Mail: secretaris@paperclipvelp.nl. 

Blijf op de hoogte van ons aanbod en wordt abonnee van de nieuwsbrief op de website.

 

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Waar

Eiberstraat 16
Velp

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Eduard Mesritz
0